top of page
  • Yazarın fotoğrafıBRMWeb Admin

SoGiP 2017 Kapanış ve Kutlama Etkinliğimiz

Güncelleme tarihi: 13 Oca 2018

Sosyal Girişimcilik Programı'mız SoGiP 2017’nin kapanışını ve başarılarını Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de 100'ün üzerinde katılımcı ile birlikte kutladık. Açılış konuşmasını yapan BRM YK Başkanı sevgili Sedef Gürsel, BRM olarak ayrıştırcı değil birleştirici ve kapsayıcı olmayı ilke edindiğimizi, bu ilkemiz doğrultusunda Boğaziçili olmak şartı aramaksızın tüm üniversite öğrencilerini sosyal girişimcilikle tanıştırmak amacıyla yola çıktığımızı ve bunun bir kapanış değil, SoGiP için bir başlangıç olduğunu vurguladı. Program ortağımız BÜYEM Direktörü Sayın Tamer Atabarut programa verdikleri öneme ve desteğe değindi. Etkinliğimizi onurlandıran İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Özgül Özkan Yavuz, programın geldiği noktada elde edilen sonucun İSTKA'yı memnun ettiğini dile getirdi ve özellikle gençlerin toplumsal fayda yaratma konusunda kendilerini geliştirmelerine vesile olan böyle bir programı desteklemiş olmaktan duydukları mutluluğu ifade etti.


Etkinliğin kutlama bölümünde ise davetlilerimiz ve katılımcılarımız Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Mançolik müzik grubunun güzel şarkıları eşliğinde eğlendi, SoGiP ekibi de 11 ay süren programın yorgunluğunu attı.


Bu etkinliğimiz ve Sosyal Girişimcilik Programı'mızla ilgili detaylı bilgiye sogip.org sitemizden ulaşabilirsiniz.



88 görüntüleme2 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2024 Yılı Genel Kurul Çağrısı

Derneğimizin Olağan Genel Kurulu, 23 Mart Cumartesi günü saat 11:00'de dernek ofisinde, çoğunluğun sağlanamaması durumunda 30 Mart Cumartesi günü saat 11:00'de dernek ofisinde gerçekleşecektir. Olağan

bottom of page