top of page
  • Yazarın fotoğrafıBRMWeb Admin

9. Boğaziçi Zirvesi'nde Panelimizi Gerçekleştirdik.

Güncelleme tarihi: 3 Ara 2018


Kapsayıcılık konusunda paydaş işbirliklerimiz, uluslararası boyut kazanıyor. 9.Boğaziçi Zirvesi’nde ‘İş Dünyasının Yeni Büyüme Rotası: BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ başlıklı panele UNDP ortaklığıyla ev sahipliği yaptık. Panelimizin moderatörlüğünü Dernek Başkanımız Sedef Özsaran Gürsel yaparken, konuşmacılarımız, ADP Araştırma Merkezi Kurucu Eş Başkanı Dr. Ahu Yıldırmaz, VISA Kurumsal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Direktörü Hugh Norton, Business Call to Action Direktörü Paula Pelaez ve Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz'du.


Panelimizin açılış konuşmasında T.C Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdürü Sn. Emin Sadık Aydın bakanlığının sürdürülebilir gelişim hedefleri konusundaki çalışmalarını paylaştı.



Panel katılımcılarımız, iş dünyasının yetenekli çalışanları çekmek ve tutmak için sosyal fayda odaklı bakış açıları kazanmaları, sürdürülebilir kalkınma ve istihdam için topluma sosyal katkı yaratan projeler geliştirmeleri ve günümüz iş dünyasında finansal kaynaklara erişim için sürdürülebilir kalkınma hedeflerini işlerinin temel bir boyutu olarak görmeleri gerektiğini ifade ederek katılımcılara ilham veren kapsayıcı işletme örnekleri paylaştılar.

66 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page