top of page
  • Yazarın fotoğrafıBRMWeb Admin

Visa ‘Young Professionals’ Programı’nda kurum içi girişimcilik deneyimlerimizi paylaştık


BRM olarak, sosyal girişimciliğe ve kapsayıcı işletmelere yönelik yürüttüğümüz odaklı çalışmalar yeni işbirlikleri doğuruyor. Visa’nın Avrupa’da kariyerinin başında olan çalışanları için başlattığı ‘Young Professionals’ projesi kapsamında genç Visa’lılarla İstanbul’da bir araya geldik. 


17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri içinde ‘hedefler için ortaklık’ maddesini de destekleyen bu etkinlikte üyelerimiz Hale Umul - Melek Yatırımcı ve Yeşim Güra - Draeger Türkiye Genel Müdürü, girişimcilik kültürü ve start-up gibi davranmanın kurumsal yapılarda nasıl işletilebileceğini, dünyada başarılı kurum içi girişimcilik örneklerini ve kendi deneyimlerini paylaştılar.


Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden katılımcıların ilgiyle izlediği etkinlikte, UNDP Türkiye’yi temsilen Hansın Doğan da Visa Türkiye'yle birlikte finansal okuryazarlık alanında yaptığı çalışmaların 'hedefler için ortaklık' maddesinin başarılı örneklerinden biri olduğunu anlattı. Doğan ayrıca, UNDP'nin rolü ve Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri hakkında bilgiler de verdi.

 

Toplumsal sorunlara çözümler geliştirmek isteyen sosyal girişimcilere deneyimlerimizi aktarmayı ve bu çözümlerin ölçeğini büyütmek için kurumlarla sosyal girişimciler arasında köprü olmayı sürdüreceğiz.


30 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page