top of page
  • Yazarın fotoğrafıBRMWeb Admin

Betek Boya ve Avon için Sosyal İnovasyon Atölyeleri Düzenledik

Güncelleme tarihi: 16 Nis 2023


Kurumsal Sosyal İnovasyon Programımız (CoSIP) ile şirketlerin sosyal etkilerini* olumlu yönde dönüştürmelerine, sosyal girişimler ve sivil toplum örgütleriyle iş birlikleri kurmalarına destek oluyoruz.


Geçtiğimiz aylarda, CoSIP çerçevesinde Betek Boya ve Avon'un liderlik ekipleri için atölyeler düzenledik. Farklı zamanlarda gerçekleştirdiğimiz bu uygulamalı eğitimlerde şirketlerin sürdürülebilir iş modellerine dönüşümünde kurumsal sosyal inovasyonun hızlandırıcı ve kolaylaştırıcı rolünü anlattık. Eğitim verdiğimiz şirketin kendi sektöründen, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine hizmet eden iş modellerini ve uygulama örnekleri paylaştık. CoSIP atölyesinin, şirket olarak sürdürülebilirlik zemininde durdukları noktayı daha net anlamalarını sağladığı, katılanlarda sosyal etki odaklı iş fırsatları keşfetmek için farkındalık ve motivasyon yarattığı yönünde geri bildirimler aldık.

Siz de kurumunuza özel düzenleyebileceğimiz atölye ve uzun dönemli programlar için iletisim@brm.org.tr adresinden koordinatörümüz Berna Mantini ile iletişime geçebilirsiniz.


*sosyal etki=şirket faaliyetlerinin toplum ve/veya çevre üzerindeki etkileri



18 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page