top of page
  • Yazarın fotoğrafıBRMWeb Admin

Eminenur Çınar'dan Mesaj Var!

Üniversitemizin en parlak öğrencilerinden Eminenur Çınar 2018'de üstün başarıyla mezun olduktan sonra BRM'nin de katkı verdiği geniş çaplı bir destekle London School of Economics'te Development Management master programına başladı.

Eminenur'un LSE'deki ilk döneminin ardından yolladığı teşekkür mektubunu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

BRM'ye verdiğiniz destek için teşekkür ediyor, yine sizlerin desteğiyle gelecekte daha da güzel işler yapacağımıza inanıyoruz.


"Sizin gibi değerli destekçilerim sayesinde bu hafta LSE'de eğitimime başladım. Hocalarla, arkadaşlarımla ve okulun diğer birçok fırsatıyla tanışma fırsatım oldu. Şimdilik her şey çok iyi gidiyor. Burada olduğum için hem çok mutlu hem de bu sene için motiveyim. Mükemmel bir akademik ortam var, bölümümdeki diğer insanlar da Dünya'nın her yerinden gelmiş çok başarılı öğrenciler. Hocalar çok iyi ve çok yardımsever. Kalkınma çalışmak için ideal bir yerdeyim. Her fırsatta dünyanın en iyi okullarından birinde olduğumuzu hissettiriyorlar. 

Benim burada olmama imkan sağladığınız, bana bu duyguları yaşattığınız ve desteklerinizle daha çok çalışmam için motivasyon sağladığınız için çok ama çok teşekkür ederim. Buraya kitle fonlamasıyla geldiğimi kime söylesem inanılmaz tepkilerle, takdirlerle karşılaşıyorum. Birçok ülkenin ya kendi bursu var ya da okul ücretleri öğrenciler için çok büyük meblağlar değil. Benim Türkiye'den bu sayede gelmiş olmama herkes çok şaşırıyor. Umarım ben de desteklerinize layık olup hem bu sene hem de hayatımın geri kalanında Dünya'da sosyal bir etki yaratmayı başaracağım.

Ekte iki tane fotoğrafımı gönderiyorum. Birini geçen sene Londra'ya okulları gezmeye geldiğimde çektirmiştim, diğeri ise bu sene aynı yerde. Bu iki fotoğraf arasındaki geçişimi sağladığınız, imkansız görünen hayallerime kavuşmama yardım ettiğiniz için tekrar tekrar çok teşekkürler. Sizi gelecek aylarda da gelişmelerden haberdar edeceğim."


501 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page