top of page
  • Yazarın fotoğrafıBRMWeb Admin

Blindlook'un Büyük Başarısı

Güncelleme tarihi: 23 Tem 2019

BRM Sosyal Girişimcilik Programı (SoGiP) mezunlarımızdan sevgili Sadriye Görece’nin arkadaşlarıyla birlikte kurduğu Blindlook adlı girişim İmece’nin Eşitsizliklerin Azaltılması temalı 3. Destek Programı’nda ilk 3’e girerek önemli bir başarı elde etti.

Zorlu Holding ana partnerliğinde ve İTÜ Çekirdek stratejik ortaklığında gerçekleştirilen destek programına 37’si engellilere, 25’i mültecilere, 98’i dezavantajlılık yaşayan diğer gruplara odaklanan toplamda 160 proje başvurdu. Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda seçilen 3 takımdan birisi olan Blindlook, İmece ve İTÜ Çekirdek ortaklığındaki kuluçka programına katılmaya hak kazandı. Seçilen girişimlere Zorlu Holding tarafından 60 bin TL değerinde hibe, İTÜ Çekirdek'te çalışma alanı, İTÜ Çekirdek'ten girişimcilik eğitimi, imece'den sosyal etki eğitimi, 3 ay boyunca kapsamlı mentorluk, yerel ve global ağlara, faydalanıcılara ve müşterilere erişim imkânları sunulacak.

Sosyal girişim ekosistemine yaptığımız katkıların somut sonuçlarını görmek bizleri gururlandırıyor. Bu heyecanlı ve umut dolu yolculuklarında Blindlook ekibine destek vermeyi ve Sosyal Etki Programlarımız kapsamında benzer girişimlere katkıda bulunmayı sürdüreceğiz.




136 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page