top of page
Yazarın fotoğrafıBRMWeb Admin

Anadolu Sigorta ile Kurumsal Sosyal İnovasyon ve Sürdürülebilir İş Modelleri Atölyesini Gerçekleştirdik

Derneğimizin sosyal işletmesi BU.İyi.İş, Yönetim Kurulu üyemiz Nilüfer Aktaş liderliğinde Anadolu Sigorta'nın farklı birimlerimden çalışanlarıyla “Kurumsal Sosyal İnovasyon ve Sürdürülebilir İş Modelleri” atölyesini gerçekleştirdi.


Atölyemizde şirketlerin sürdürülebilir iş modellerine dönüşümünde kurumsal sosyal inovasyonun hızlandırıcı ve kolaylaştırıcı rolünü anlattık. Sigortacılık ve finans sektöründen, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına hizmet eden iş modellerini ve uygulama örnekleri paylaştık.


Katılımcılar, atölyemizin, şirket olarak sürdürülebilirlik zemininde durdukları noktayı daha net anlamalarını sağladığını, sosyal etki odaklı iş fırsatları keşfetmek için farkındalık ve motivasyon yarattığı yönünde geri bildirimlerini ilettiler.


Siz de şirketinizde benzer atölye çalışmaları ve özel projeler tasarlamak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. https://www.buiyiis.com/biz-kimiz




12 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2024 Yılı Genel Kurul Çağrısı

Derneğimizin Olağan Genel Kurulu, 23 Mart Cumartesi günü saat 11:00'de dernek ofisinde, çoğunluğun sağlanamaması durumunda 30 Mart...

Comments


bottom of page